Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Karalar’dan, Akay’a destek ziyareti

Başkan Karalar’dan, Akay’a destek ziyareti

Karalar “Akif Abiye kimse yanlış yaptıramaz”

Seyhan Belediyesi hakkinda ortaya atilan bazi iddialar üzerine Baskan Akif Kemal Akay’i ziyaret eden Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar “Akif Abiye kimse yanlis yaptiramaz” diyerek yönetimde olduklari sürece yanlislari engellemeye devam edecekleri mesajini verdi.

 “Yönetimde oldugumuz sürece yanlislari engellemeye devam edecegiz”

Akay “Beytülmale el uzattirmayiz”

Seyhan Belediyesi’ne yönelik bazi iddialar üzerine Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’i ziyaret ederek destek verdi.

“’AKIF ABI’YE KIMSE YANLIS YAPTIRAMAZ”

Akif Kemal Akay’in kisiliginin tüm Türkiye tarafindan iyi bilindigini aktaran Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, “‘Akif Abi’nin hukuk ve yasa karsisinda asla ve asla hiç bir eksik yapmayacagini tüm Türkiye bilir. Akif abiye hiç kimse yanlis yaptiramaz. Buna bütün içtenligimizle inaniyoruz. Ve her zaman Baskan Akay’in yanindayiz.” dedi.

“YÖNETTIGIMIZ YERLERDE YANLIS YAPANLARI ENGELLEMEYE DEVAM EDECEGIZ”

Çok insanin çalistigi yerlerde iyi niyetli insanlarin yaninda art niyetli insanlarin da olabilecegini vurgulayan Baskan Karalar, sözlerini söyle sürdürdü;

“Her zaman dedigimiz gibi, Belediyeler zor yerlerdir. Yönetilmesi de çok zordur. Bizim isimiz olumsuzluklari, yanlislari asgariye indirmektir. Çok insanin oldugu yerde iyi niyetli insanlar da olacak, art niyetli insanlar da olacak. Yanlislar da olacak. Ama biz görev süremizde bu yanlislari engellemek için çalismaya devam edecegiz”

AKAY “’BEYTÜLMALE EL UZATTIRMAM’ ANLAYISI, BIZIM EN ÖNEMLI DEGERLERIMIZDENDIR”

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’a ziyaretinden dolayi tesekkür eden Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “’Beytülmale el uzattirmam’ anlayisinin yillarca savunucusu olduk” dedi. Baskan Akay söyle devam etti;

“Yasamimiz “Beytülmale el uzattirmam” anlayisini anlamlandirmakla geçti. Insallah ömrümüz vefa ettikçe ve yönetimde oldugumuz sürece böyle de devam edecek. Yetimin tek bir kurusunun bile kaybolmamasi bizim temel görevimiz. Bu,  bizim anlayisimizin ve inancimizin da bir parçasi. Bu düsünce, bizim yetistigimiz egitim sisteminin de, bizim öncülerimizin de bize ögrettigi en önemli degerlerdendir. Bu saatten sonra da bu degerlerden vazgeçecek degiliz.”

Baskan Karalar ve Baskan Akay daha sonra Yesiloba TOKI konutlarinda asfalt çalismasi tamamlanan bulvarlarin açilisina katildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli